Maatschappelijk Ondernemen

De Toekomst Ontwikkeling is niet alleen een West-Friese Ontwikkelaar maar ondersteund ook projecten in ontwikkelingslanden waar mensen voorzieningen nodig hebben die veelal niet aanwezig zijn.

Wij zijn actief betrokken bij AAC West-Friesland die, onder de vlag van Dorcas Andijk, hulp verleend in Ethiopie. Niet alleen voedselhulpprojecten en onderwijsverbeteringen maar ook de ontwikkeling en realisatie van maar liefst 750 woningen in Nazareth, in de buurt van Addis Abeba, worden door ons in woord en daad ondersteund.

Als u meer wilt weten kijkt u dan op de website www.aacwf.nl maar u kunt ook een film van onze projecten in Ethiopie bekijken door op de volgende link te klikken Film Ethiopie

                             

 

Het Keezenspel

Verschillende ondernemers, waaronder De Toekomst Ontwikkeling, hebben gezamenlijk het inititatief genomen om een Keezenspel op de markt te brengen. Vanaf heden is het speciaal ontworpen Westfriese Dorcas Keezenspel op de markt gebracht. Voor een bedrag van € 15,00 excl. btw is het spel te koop in onder andere de Dorcas Winkels. De volledige opbrengst komt ten goede aan de bouw van woningen in Nazareth.