Sponsoring

Als West-Friese onderneming sponsoren wij voornamelijk West-Friese stichtingen en verenigingen.

Stichting Cultureel Centrum de Drommedaris

De Drommedaris is het beeldmerk van Enkhuizen. Stevig en stoer beheerst het gebouw de toegang van de stad en van de havens. De vorm van "de Drom"spreekt zeer tot de verbeelding. De Drommedaris is een monument dat door zijn functie, cultureel centrum en cafe veel belangstelling trekt. Bezoekers worden haast vanzelf nieuwsgierig naar de geschiedenis van het gebouw. Wij ondersteunen de stichting financieel en met kennis en kunde want er staat een grootschalige restauratie c.q. renovatie in de "steigers" om de Drom levensvatbaar te (be)houden.

www.drom.nl

           

Voetbalverenigingen

Bij onderstaande regionale voetbalverenigingen sponseren wij de clubs middels de plaatsing van een reclamebord langs het hoofdveld.

Asonia te Andijk : AVV te Andijk : WSW te Wijdenes : Always Forward te Hoorn : MOC te Midwoud

DIJKPOP

In Andijk wordt al 25 jaar lang Dijkpop gehouden. Dit popfestival is uitgegroeid tot een meerdaags evenement. In juli staat elk jaar een weekend in het teken van Dijkpop. Op de zaterdag treedt een keur aan artiesten op die voor een spetterende middag en avond garant staan. De vrijdagavond ervoor staat in het teken van De Avond van Andijk. Deze avond is voor jong en oud. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de volgende websites: 

www.dijkpop.nl    www.deavondvanandijk.nl

SNERTPOP

In Midwoud wordt sinds een paar jaar Snertpop gehouden. Dit popfestival speelt zich af in de sporthal aan de Tripkouw in Midwoud. Reginonale bands zorgen in November voor een avondje muziek en gezelligheid.  Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website:

www.snertpop.nl